Wie zijn wij

Wij zijn Rien en Wilma Bevelander.

20 jaar geleden kochten we deze boerderij “De Marehoeve”.

Het woonhuis is gebouwd in 1739, en de schuur rond 1956.

In de schuur hebben jaren de koeien en trekpaarden gestaan, was er opslag voor hooi en stro en werden er aardappelen bewaard in de winter. Wij hebben in 2000 de koeienstallen omgebouwd tot paardenstallen. Samen met onze 2 kinderen hebben we jaren genoten van onze paardenhobby. De kinderen waren actief in de dressuur en springsport, en later zijn we ons gaan verdiepen in de fokkerij.

2 jaar geleden hebben we besloten om het roer compleet om te gooien.

We willen de stallen ombouwen tot een bed en breakfast.

De paarden werden verkocht, en de stallen voor de laatste keer uitgemest. Plannen werden gemaakt, tekeningen geschetst, en in de zomer van 2020 werd er een begin gemaakt met de verbouwing.

 

Nu hebben we 2 appartementen, met ieder een eigen terras, en een ontbijt annex loungeruimte. We hebben de appartementen vernoemd naar onze 2 fokmerries.


Appartement 1 heet “Riviera”, die ons 4 mooie veulens heeft gegeven.

In dit appartement is er plaats voor 2 personen.

U beschikt hier over een ruim appartement, met eigen badkamer, een apart toilet en een terras met prachtig uitzicht over het polderlandschap.

 

Appartement 2 heet “Beau”, naar onze fokmerrie Tombeau le Sursaut, die ons 7 prachtige veulens heeft gebracht.

In dit appartement is plaats voor 4 personen.

Dit appartement heeft 1 aparte slaapkamer met badkamer en-suite. In de woonkamer staat een comfortabele slaapbank die nog eens plaats bied aan 2 personen. Ook dit appartement heeft een eigen terras met uitzicht over de Zeeuwse polder.